La team

Simon TORENBEEK picto nl

28 ans
Team Pezon & Michel
Lac / Rivière / Carnassiers
Premier poisson : 1997
Contact

Biografie :  Ik ben Simon Torenbeek, momenteel Communication & Multimedia Design student. Met een korte achtergrond in de Product ontwerp sector, ben ik uiterst geïnteresseerd in het maken van producten, zeker in relatie tot de hengelsport. Al jaren maak ik mijn eigen kunstaas, vooral voor het snoeken. Ook vind ik marketing door multimedia super interessant, dat probeer ik bij Gunki ook bij te dragen.

Waar ik vaak vis:  Meestal vis ik met mijn rubberboot, een 3,9 meter lang stabiel werpplatform. Omdat ik de boot in mijn auto vervoer, kan ik er op elk water mee aan de slag. Deze boot kun je in je eentje vanaf de kant in het water laten, dus elk water is een optie. Variatie vind ik het mooist. Rivieren, meren of poldersloten. Als er roofvis zit, vis ik er!

Veelgebruikte techniekens: Ik vis het liefste werpend. Alles wat je kunt werpen is gaaf. Op snoekbaars, baars, roofblei of snoek, ik vis het liefst actief op zoek naar de vis. Mijn hoofdvisserij, het snoeken, gebruik ik veel hardbaits, zoals de Itoka of mijn eigen gemaakte kunstaas. Maar als de omstandigheden er om vragen, blijf ik zoeken naar het aas wat op dat moment werkt, dat is vaak een grote uitdaging!

 

Uiterst geïnteresseerd in mensen en hun verhalen!